Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Magyaróvári csirkemell recept

Magyaróvári csirkemell
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg csirkemell filé
    • 25 dkg gomba
    • 20 dkg csirkemell sonka
    • 15 dkg sajt
    • 2 dl tejföl
    • 1 ek fűszerpaprika
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 3 csapott ek liszt
    • 5 ek napraforgó olaj
    • 1 dl víz

    Elkészítése:

    A lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával. A csirkemellet felszeleteljük, besózzuk, beleforgatjuk a lisztbe, és olajjal kikent tepsibe egymás mellé fektetjük. A tepsi aljára öntjük a vizet. Alufóliával letakarjuk, és félig megsütjük.
    A gombaszeleteket kevés olajon megpároljuk, enyhén megsózzuk.

    Amikor félig megsült a hús, mindegyik szeletre teszünk 1-1 szelet vékony sonkát, a sonkára gombát, a gombára reszelt sajtot. A tejfölt összekeverjük 2-3 ek reszelt sajttal, a húsra kenjük, és teljesen készre sütjük már fólia nélkül.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá