Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Magyaros tepsis csirke recept

Magyaros tepsis csirke
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 kg csirkeszárny, és comb
    • 1 kanál só
    • 1 kávéskanál őrölt bors
    • 1 kanál pirospaprika
    • 1 csipet szárított chili
    • 2 kanál étolaj
    • 1 csipet kakukkfű
    • 1 pohár sör

    Elkészítése

    A csirkét megtisztítjuk, átmossuk.

    Sóval, őrölt borssal, őrölt pirospaprikával és darált, szárított csilipaprikával, vagy őrölt csípős paprikával bedörzsöljük.

    Sütőtálba, vagy tepsibe sorakoztatjuk és olajat aláöntve, először fólia alatt, később a fóliát levéve, megsütjük.

    Ha a bőrét ropogósra szeretnénk sütni, kevés sörrel is meglocsolhatjuk, a sütés vége felé.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá