Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Belga libabecsinált recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 liba combja és csontos részei
    • 1 evőkanál libazsír
    • 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 2 dl tejföl
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárga

    Elkészítés:
    A feldarabolt libahúst besózzuk, és a zsírban megpirított vöröshagy­mán megforgatjuk. Mellédobjuk a fokhagymát, és annyi vízzel öntjük le, amennyi félig ellepi. Lefedve, lassan, jó puhára pároljuk. Tálalás előtt a fokhagymát kidobva belőle, a tojássárgájával elkevert tejfölt a levébe keverjük. Ezzel már csak melegítjük, de nem forral­juk fel.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá