Belga libabecsinált

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 1 liba combja és csontos részei
  • 1 evőkanál libazsír
  • 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dl tejföl
  • 1 tojássárga

Elkészítés:
A feldarabolt libahúst besózzuk, és a zsírban megpirított vöröshagy­mán megforgatjuk. Mellédobjuk a fokhagymát, és annyi vízzel öntjük le, amennyi félig ellepi. Lefedve, lassan, jó puhára pároljuk. Tálalás előtt a fokhagymát kidobva belőle, a tojássárgájával elkevert tejfölt a levébe keverjük. Ezzel már csak melegítjük, de nem forral­juk fel.