Lecsós csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkecomb
- 1 üveg házi lecsó
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- 3 evőkanál olaj
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- só ízlés szerint
- 20 dkg tészta
Elkészítése:
Az olajon megdinszteljük a finomra vágott hagymát, rátesszük a fűszerpaprikát és sót ízlés szerint, majd hozzáadjuk combokat és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd lefedve főzzük.
Mikor félig megpuhult a hús, akkor öntjük rá a lecsót és készre főzzük.
A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, leszűrjük és a lecsós csirkéhez keverjük.
Tipp:
Én kevés cukrot is teszek a lecsóhoz, mert nekem kicsit savanyú.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »