Lecsós csirke recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkecomb
- 1 üveg házi lecsó
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- 3 evőkanál olaj
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- só ízlés szerint
- 20 dkg tészta
Elkészítése:
Az olajon megdinszteljük a finomra vágott hagymát, rátesszük a fűszerpaprikát és sót ízlés szerint, majd hozzáadjuk combokat és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd lefedve főzzük.
Mikor félig megpuhult a hús, akkor öntjük rá a lecsót és készre főzzük.
A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, leszűrjük és a lecsós csirkéhez keverjük.
Tipp:
Én kevés cukrot is teszek a lecsóhoz, mert nekem kicsit savanyú.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »










