Kínai hús recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 egész FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 tk só
- 1 kk őröl bors
- 1 kk majoránna
- 1 kk pirospaprika
- 2 tk mustár
- 2 tk ketcup
- 1 ek olaj
- 3 ek liszt
- 3gerezd reszelt fokhagyma
- 1kg csirke vagy pulyka mell szeletelve.
Elkészítése:
A hozzávalókat összekeverjük, a húsokat beleforgatjuk, lezárjuk és 2-3napig hűtőben érlelni. Ujjnyi olajon kisütni mind két oldalát, úgy hogy szép kérget kapjon a hús. Én egy széles lapos kiszedővel és villa segítségével forgatom meg! Nagyon finom!Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.