Kínai hús

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 4 egész tojás
  • 2 tk só
  • 1 kk őröl bors
  • 1 kk majoránna
  • 1 kk pirospaprika
  • 2 tk mustár
  • 2 tk ketcup
  • 1 ek olaj
  • 3 ek liszt
  • 3gerezd reszelt fokhagyma
  • 1kg csirke vagy pulyka mell szeletelve.

Elkészítése:
A hozzávalókat összekeverjük, a húsokat beleforgatjuk, lezárjuk és 2-3napig hűtőben érlelni. Ujjnyi olajon kisütni mind két oldalát, úgy hogy szép kérget kapjon a hús. Én egy széles lapos kiszedővel és villa segítségével forgatom meg! Nagyon finom!Jó étvágyat!