Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ketchupos, fokhagymás csirkecomb recept

Ketchupos, fokhagymás csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 8 db csirkecomb

    A marinád hozzávalói:

    • 1 kiskanál fokhagymakrém
    • 2 ek ketchup
    • 1 kis kanál őrölt pirospaprika
    • frissen őrölt bors
    • kevés só
    • kevés étolaj

    Elkészítése:

    A marinád hozzávalóit összekeverjük, majd a combokat bedörzsöljük vele. Egy mikrózható edénybe 5 percre a mikróba tesszük, majd kihűtjük és egy éjszakára hűtőbe tesszük. (A mikrózás során a hő hatására a hús pórusai kitágulnak, majd amikor visszahűlnek a vákuum hatása beszívja a páclevet a húsba. Így gyorsabban, finomabb ízt érünk el.)

    Másnap az egészet a kicsorgó lével együtt sütőtálba tesszük, és előmelegített sütőben közepes hőfokon végig fólia alatt megsütjük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá