Ketchupos csirkecomb recept
Hozzávalók:
- 8 db csirkecomb
- 8 ek ketchup
- só, bors
- BBQ szósz
Elkészítése:
A combokat jól befűszerezem, majd meglocsolom a ketchup és a BBQ keverékével.
A bepácolt húsokat 1-2 órára a hűtőbe teszem. A sütést előmelegített sütőben kezdem el, 180 fokon.
Olaj vagy víz nem kell.
Elegendő a combokat pácostul a tepsibe önteni, majd alufóliával lefedve nagyjából 1 másfél óra alatt megsütni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »









