Ketchupos csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 8 db csirkecomb
- 8 ek ketchup
- só, bors
- BBQ szósz
Elkészítése:
A combokat jól befűszerezem, majd meglocsolom a ketchup és a BBQ keverékével.
A bepácolt húsokat 1-2 órára a hűtőbe teszem. A sütést előmelegített sütőben kezdem el, 180 fokon.
Olaj vagy víz nem kell.
Elegendő a combokat pácostul a tepsibe önteni, majd alufóliával lefedve nagyjából 1 másfél óra alatt megsütni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »