Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kemencés csirkecombok cseréptálban recept

Kemencés csirkecombok cseréptálban
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
110 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 db csirkecomb
    • 1 kg burgonya
    • 2 db lilahagyma
    • 1/2 csomag szárnyas grillfűszer
    • 1 dl rozébor

    Elkészítése:

    A combokat megtisztítom, bedörzsölöm sóval és fél órára hűtőbe teszem.

    A cseréptálat 15 percre vízbe teszem, a krumplit meghámozom.

    A tál aljába szeletelem a krumplit és a megtisztított lilahagymát és megsózom.

    Elhelyezem rajta a befűszerezett combokat, aláöntöm a bort, lefedem és kemencébe tolom.

    300 fokon 90 percig sütöm, az utolsó 10 percben leveszem a fedelét és kicsit megpirítom.

    Párolt káposztával és a vele sült hagymás krumpli körettel tálalom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá