Kacsasült recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 1 egész kacsa
- só ízlés szerint
- víz
Elkészítése:
A húst jól átmossuk, megszárítjuk és ízlés szerint besózzuk.
Pár percig állni hagyjuk, majd egy mélyebb tepsibe tesszük és annyi vizet öntünk alá, hogy félig ellepje.
A tepsit lefedjük és előmelegített sütőben addig pároljuk, amíg a hús jól átpuhul. Ezután fedő nélkül szép pirosra sütjük. Ha az egyik oldalával megvagyunk, megforgatjuk.
Tört burgonyával, párolt káposztával tálaljuk
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.