Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Joghurtban pácolt rántott csirkecomb recept

Joghurtban pácolt rántott csirkecomb
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkecomb
    • 2 dl joghurt
    • őrölt fehér bors
    • őrölt chili
    • szárnyas fűszer
    • curry
    • 2 gerezd fokhagyma
    • kukoricaliszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa és apróra tört kukorica pehely 1-1 arányú keveréke
    • étolaj

    Elkészítése:

    A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat a forgóknál ketté vágjuk. A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk.

    A combokat sózzuk. A fűszereket elkeverjük a joghurttal.

    A combokat műanyag zacskóba tesszük, ráöntjük a fűszeres joghurtot. A zacskó száját bekötjük és jól összerázzuk, hogy a pác mindenhol érje a combokat. A zacskót hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb ha egy napra!

    A combokat kivesszük a zacskóból, lecsepegtetjük, papírtörlővel letörölgetjük majd kukoricalisztbe, felvert tojásba és a zsemlemorzsa, kukoricapehely keverékbe panírozzuk.

    Bő olajban közepes lángon megsütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá