Joghurtban pácolt rántott csirkecomb

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 2 dl joghurt
  • őrölt fehér bors
  • őrölt chili
  • szárnyas fűszer
  • curry
  • 2 gerezd fokhagyma
  • kukoricaliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa és apróra tört kukorica pehely 1-1 arányú keveréke
  • étolaj

Elkészítése:

A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a combokat a forgóknál ketté vágjuk. A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk.

A combokat sózzuk. A fűszereket elkeverjük a joghurttal.

A combokat műanyag zacskóba tesszük, ráöntjük a fűszeres joghurtot. A zacskó száját bekötjük és jól összerázzuk, hogy a pác mindenhol érje a combokat. A zacskót hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb ha egy napra!

A combokat kivesszük a zacskóból, lecsepegtetjük, papírtörlővel letörölgetjük majd kukoricalisztbe, felvert tojásba és a zsemlemorzsa, kukoricapehely keverékbe panírozzuk.

Bő olajban közepes lángon megsütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!