Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ínyenc, töltött csirkecombfilé recept

Ínyenc, töltött csirkecombfilé
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 csirkecomb
    • 4 szelet trappista sajt
    • 20 dkg paprikás szalámi
    • 2 hegyes erős paprika
    • 1 csokor újhagyma
    • szárnyas fűszerkeverék
    • 1 csomag szeletelt bacon

    Elkészítése:

    A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.

    A paprikákat szeletekre, az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágjuk. A hús egyik oldalára rakunk egy-egy szelet sajtot, 3-4 szelet paprikás szalámit, 1-2 szelet paprikát és 2-3 szál újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk, 2-3 szelet baconbe betekerjük, majd szorosan alufóliába csavarjuk.

    A tekercseket tepsibe, vagy grillrácsra helyezzük, és közepes lángon 45-50 perc alatt megsütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá