Indiai csirkecurry recept
Hozzávalók:
- kb 80 dkg csirkemell
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerez fokhagyma
- 1 ek curry
- 1 dl paradicsomlé
- 2 dl tejszín
- só, bors, chilipor
- friss koriander
Elkészítése:
A felaprított hagymát kevés felforrósított olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a curryt, a paradicsomlét, a zúzott fokhagymát, a felkockázott csirkehúst, ízesítjük, majd lefedve addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul (ha szükséges adjunk hozzá vizet).
Ezután hozzáöntjük a tejszínt és pár perc alatt összeforraljuk.
Jázmin rizzsel vagy naan kenyérrel fogyasztjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »









