Indiai csirkecurry recept

Hozzávalók:
- kb 80 dkg csirkemell
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerez fokhagyma
- 1 ek curry
- 1 dl paradicsomlé
- 2 dl tejszín
- só, bors, chilipor
- friss koriander
Elkészítése:
A felaprított hagymát kevés felforrósított olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a curryt, a paradicsomlét, a zúzott fokhagymát, a felkockázott csirkehúst, ízesítjük, majd lefedve addig főzzük, amíg a hús meg nem puhul (ha szükséges adjunk hozzá vizet).
Ezután hozzáöntjük a tejszínt és pár perc alatt összeforraljuk.
Jázmin rizzsel vagy naan kenyérrel fogyasztjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »