Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hamis csirkecombok recept

Hamis csirkecombok
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 20 dkg csirkemellfilé
    • 40 dkg liszt
    • 4 dl víz
    • 1 leveskocka
    • 2 ek margarin
    • 1 vöröshagyma
    • 15 dkg ömlesztett sajt
    • 1 mk mustár
    • petrezselyemzöld
    • bors
    • zsemlemorzsa
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A 4 dl vízben feloldjuk a leveskockát, hozzáadjuk az apróra felkockázott csirkemellet, a hagymát, és 10percig főzzük.

    Leszűrjük, és a levet visszaöntjük a tálba, a húst félretesszük.

    A léhez hozzáadjuk a margarint, majd kevergetve a lisztet is. Az így kapott tésztát hagyjuk hűlni, közben pedig elkészítjük a tölteléket.

     

    A húshoz hozzáadjuk a sót, a borsot, a mustárt, a felaprított petrezselymet és az ömlesztett sajtot. Jól összedolgozzuk.

    A kihűlt tésztából kis gombócokat formálunk. Elnyújtjuk, közepébe helyezünk az elkészített masszából, és comb alakúra formáljuk.

    Ezután felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban kisütjük.

    A hamis csirkecombok kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 186 kcal
    Fehérje: 9 g
    Szénhidrát: 24 g
    Zsír: 6 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá