Hagymaágyon sült csirkemáj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fél kg csirkemáj
- 2 fej vöröshagyma
- 1/2 szál póréhagyma
- 1/2 TV paprika
- só, bors ízlés szerint
- zöld fűszerek szárított lestyán, borsikafű (csombor), petrezselyemzöld
- késhegynyi chili
- 1 aszalt paradicsom
- 2 ek olaj
Elkészítése:
Megmossuk a csirkemájat, lecsepegtetjük róla a vizet. Közben összevágjuk a hagymát és a paprikát.
Egy mély, levehető fülű serpenyőben vagy sütőbe tehető edényben a felforrósított olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a paprikát, aszalt paradicsomot, sót és borsot teszünk rá, majd rátesszük a májat.
Ízesítjük a zöldfűszerekkel: csombor, lestyán, petrezselyemzöld, majd frissen őrölt borsot teszünk rá és egy kicsit összerázogatjuk, majd 200 fokos, forró sütőbe toljuk.
10 perc után óvatosan megfordítjuk, addig sütjük amíg szép színt kap.
Forrón tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »