Hagymaágyon sült csirkemáj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- fél kg csirkemáj
- 2 fej vöröshagyma
- 1/2 szál póréhagyma
- 1/2 TV paprika
- só, bors ízlés szerint
- zöld fűszerek szárított lestyán, borsikafű (csombor), petrezselyemzöld
- késhegynyi chili
- 1 aszalt paradicsom
- 2 ek olaj
Elkészítése:
Megmossuk a csirkemájat, lecsepegtetjük róla a vizet. Közben összevágjuk a hagymát és a paprikát.
Egy mély, levehető fülű serpenyőben vagy sütőbe tehető edényben a felforrósított olajon üvegesre pirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a paprikát, aszalt paradicsomot, sót és borsot teszünk rá, majd rátesszük a májat.
Ízesítjük a zöldfűszerekkel: csombor, lestyán, petrezselyemzöld, majd frissen őrölt borsot teszünk rá és egy kicsit összerázogatjuk, majd 200 fokos, forró sütőbe toljuk.
10 perc után óvatosan megfordítjuk, addig sütjük amíg szép színt kap.
Forrón tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »