Gyros recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csirkemell filé csíkokra vágva
- 1 tasak gyros fűszerkeverék
- 4 evőkanál olaj
- 1 kis dobozos tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- kapor
- kevés tej
Elkészítése:
Az olajban elkeverjük fűszert és a felvágott húst, majd letakarva egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap a húst a páccal együtt egy serpenyőbe tesszük és plusz zsiradék hozzáadása nélkül kisütjük.
A szószhoz a tejfőlben elkeverjük a zúzott fokhagymát, az aprított kaprot, sót és annyi tejet, hogy kissé folyós legyen.
A kész húst hasábburgonyával, salátával (ki mit szeret) és a szósszal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »