Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Grillezett fűszeres combok, kurkumás-fokhagymás kuszkusszal recept

Grillezett fűszeres combok, kurkumás-fokhagymás kuszkusszal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6-8 db csirkecomb kifilézve
    • 120 ml joghurt (páchoz)
    • szükség szerint olívaolaj (páchoz)
    • ízlés szerint fűszerek
    • ízlés szerint fokhagyma

    Körethez:

    • 1 adag kuszkusz
    • 1-2 kk fokhagymakrém
    • 1 kk kurkuma
    • 1 kk ételízesítô
    • 5 dkg vaj

    Salátához:

    • ízlés szerint paradicsom
    • ízlés szerint uborka
    • ízlés szerint lila hagyma
    • ízlés szerint feta sajt
    • ízlés szerint olívabogyó

    Elkészítése:

    Elkészítjük a kétféle pácot. A joghurtba belekeverjük a fokhagymát és a fűszereket. A másik páchoz pedig az olajat használtam, amibe balzsamos-zöld fűszeres öntetet kevertem.

    A pácba kevert húsokat 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.

    Grillrácson vagy grillsütőn oldalanként néhány perc alatt megsütjük.

    A kuszkuszt egy tálba öntjük. Kicsivel több forró vízzel öntjük le, mint amennyi ellepi. Hozzáadjuk a vajat, a fűszereket és lefedjük. Néhány perc alatt elkészül.

    A görög-salátához a zöldségeket daraboljuk és összekeverjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá