Grillezett fűszeres combok, kurkumás-fokhagymás kuszkusszal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6-8 db csirkecomb kifilézve
- 120 ml joghurt (páchoz)
- szükség szerint olívaolaj (páchoz)
- ízlés szerint fűszerek
- ízlés szerint fokhagyma
Körethez:
- 1 adag kuszkusz
- 1-2 kk fokhagymakrém
- 1 kk kurkuma
- 1 kk ételízesítô
- 5 dkg vaj
Salátához:
- ízlés szerint paradicsom
- ízlés szerint uborka
- ízlés szerint lila hagyma
- ízlés szerint feta sajt
- ízlés szerint olívabogyó
Elkészítése:
Elkészítjük a kétféle pácot. A joghurtba belekeverjük a fokhagymát és a fűszereket. A másik páchoz pedig az olajat használtam, amibe balzsamos-zöld fűszeres öntetet kevertem.
A pácba kevert húsokat 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.
Grillrácson vagy grillsütőn oldalanként néhány perc alatt megsütjük.
A kuszkuszt egy tálba öntjük. Kicsivel több forró vízzel öntjük le, mint amennyi ellepi. Hozzáadjuk a vajat, a fűszereket és lefedjük. Néhány perc alatt elkészül.
A görög-salátához a zöldségeket daraboljuk és összekeverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »