Göngyölt csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 80 dkg filézett csirkemell
- 20 dkg (trappista) sajt
- 20 dkg bacon
- 10 dkg vaj
- csipet só
- csipet őrölt fekete bors
- 1 kk fokhagyma grnulátum
- 1 cs petrezselyemzöld
Elkészítése:
A húst vékonyra szeleteljük, majd kissé kiklopfoljuk.
A vajat a fűszerekkel kikeverjük, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott sajtot és az aprított petrezselymet.
A hússzeletekre teszünk 1-1 evőkenáényit a fűszeres vajból, feltekerjük, majd szorosan baconbe tekerjük. A végeit fogvájóval összetűzzük.
Egy tepsit kiolajozunk vagy sütőpapírt teszünk bele, beletesszük a húsokat, majd fóliával letakarva 180 fokos sütőben 20 percet sütjük.
Ekkor levesszük a fóliát, a sütőt átállítjuk grill fokozatra és 10-15 percig pirítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »









