Göngyölt csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 80 dkg filézett csirkemell
- 20 dkg (trappista) sajt
- 20 dkg bacon
- 10 dkg vaj
- csipet só
- csipet őrölt fekete bors
- 1 kk fokhagyma grnulátum
- 1 cs petrezselyemzöld
Elkészítése:
A húst vékonyra szeleteljük, majd kissé kiklopfoljuk.
A vajat a fűszerekkel kikeverjük, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott sajtot és az aprított petrezselymet.
A hússzeletekre teszünk 1-1 evőkenáényit a fűszeres vajból, feltekerjük, majd szorosan baconbe tekerjük. A végeit fogvájóval összetűzzük.
Egy tepsit kiolajozunk vagy sütőpapírt teszünk bele, beletesszük a húsokat, majd fóliával letakarva 180 fokos sütőben 20 percet sütjük.
Ekkor levesszük a fóliát, a sütőt átállítjuk grill fokozatra és 10-15 percig pirítjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »