Göngyölt csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 80 dkg filézett csirkemell
- 20 dkg (trappista) sajt
- 20 dkg bacon
- 10 dkg vaj
- csipet só
- csipet őrölt fekete bors
- 1 kk fokhagyma grnulátum
- 1 cs petrezselyemzöld
Elkészítése:
A húst vékonyra szeleteljük, majd kissé kiklopfoljuk.
A vajat a fűszerekkel kikeverjük, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott sajtot és az aprított petrezselymet.
A hússzeletekre teszünk 1-1 evőkenáényit a fűszeres vajból, feltekerjük, majd szorosan baconbe tekerjük. A végeit fogvájóval összetűzzük.
Egy tepsit kiolajozunk vagy sütőpapírt teszünk bele, beletesszük a húsokat, majd fóliával letakarva 180 fokos sütőben 20 percet sütjük.
Ekkor levesszük a fóliát, a sütőt átállítjuk grill fokozatra és 10-15 percig pirítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »