Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Füstölt sonkával, sajttal töltött csirkecomb filé recept

Füstölt sonkával, sajttal töltött csirkecomb filé
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkecomb filé
    • 4 szelet sonka
    • 4 szelet füstölt sajt
    • 4 szelet bacon
    • szárnyas fűszer

    A panírozáshoz:

    • 20 dkg liszt
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg zsemlemorzsa
    • 1 kk szezámmag
    • 1 kk lenmag

    A sütéshez:

    • étolaj

    Előkészítés: A csirkecombokat lebőrözzük. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.

    Elkészítés: A kiterített combfilékre hosszában 1-1 szelet bacont teszünk. A hús egyik oldalára rakunk egy szelet füstölt sajtot és egy szelet füstölt sonkát. A hús másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval összetűzzük. A zsemlemorzsába elkeverjük a szezám- és lenmagot, majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá