Füstölt sonkával, sajttal töltött csirkecomb filé

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Füstölt sonkával, sajttal töltött csirkecomb filé

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb filé
  • 4 szelet sonka
  • 4 szelet füstölt sajt
  • 4 szelet bacon
  • szárnyas fűszer

A panírozáshoz:

  • 20 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 1 kk szezámmag
  • 1 kk lenmag

A sütéshez:

  • étolaj

Előkészítés: A csirkecombokat lebőrözzük. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.

Elkészítés: A kiterített combfilékre hosszában 1-1 szelet bacont teszünk. A hús egyik oldalára rakunk egy szelet füstölt sajtot és egy szelet füstölt sonkát. A hús másik oldalát ráhajtjuk és fogvájóval összetűzzük. A zsemlemorzsába elkeverjük a szezám- és lenmagot, majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!