Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Füstölt scamorzával és sonkával töltött csirkemell recept

Füstölt scamorzával és sonkával töltött csirkemell
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 2-3 csirkemell
    • 1 zacskó füstölt scamorza sajt
    • 1 csomag szeletelt parasztsonka
    • bors
    • olaj

    A körethez:

    • rizs
    • ananász
    • kukorica

    A panírozáshoz:

    • tojás
    • liszt
    • zsemlemorzsa

    Elkészítése:

    A húsokat vékony szeletekre vágjuk, megmossuk majd papírtörlővel áttöröljük. Fűszerezzük ízlés szerint. Minden szeletre helyezzük 1-1 szelet sonkát és egy kis darab sajtot. Tekerjük fel a húsokat, majd panírozzuk be. Nem szükséges összetűzni őket, mert a sütés alatt a panír összezárja úgyis a széleket.

    A csirkemell sütéséhez nem kell sok idő. Forgassuk, nehogy a panír megégjen. Sokan nem szeretnek olajban sütni, használhatunk kókuszzsírt is, de süthetjük a sütőben is sütőpapíron. Köretnek burgonyapüré illik hozzá, de mi most ananászos-kukoricás rizzsel fogyasztottuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá