Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell recept

Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkemell filé
    • 10 dkg tömlős krémsajt vagy bármilyen natúr kenhető sajt
    • 4 szelet bacon
    • 4 szelet sonka
    • 4 gerezd fokhagyma
    • őrölt fehér bors

    A panírozáshoz:

    • finomliszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    A fokhagymát apróra vágjuk, majd elkeverjük a krémsajttal, ízesítjük sóval és borssal.

    A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A csirkemell szeletek egyik oldalára teszünk 1-1 szeletet a baconból és a sonkából, majd a fokhagymás krémsajtból is rakunk rá egy-egy kanállal. Ráhajtjuk hús a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

    Főtt-sült burgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Készíthetjük tormás krémsajttal is! Kipróbáltam és nagyon finom!

    Tipp:

    Készíthetjük tormás krémsajttal is! Kipróbáltam és nagyon finom!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá