Fokhagymás krémsajttal töltött csirkemell

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 10 dkg tömlős krémsajt vagy bármilyen natúr kenhető sajt
  • 4 szelet bacon
  • 4 szelet sonka
  • 4 gerezd fokhagyma
  • őrölt fehér bors

A panírozáshoz:

  • finomliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítése:

A fokhagymát apróra vágjuk, majd elkeverjük a krémsajttal, ízesítjük sóval és borssal.

A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A csirkemell szeletek egyik oldalára teszünk 1-1 szeletet a baconból és a sonkából, majd a fokhagymás krémsajtból is rakunk rá egy-egy kanállal. Ráhajtjuk hús a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.

Főtt-sült burgonyát és salátát készítettem mellé köretnek.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Készíthetjük tormás krémsajttal is! Kipróbáltam és nagyon finom!

Tipp:

Készíthetjük tormás krémsajttal is! Kipróbáltam és nagyon finom!