Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymás csirkenyárs recept

Fokhagymás csirkenyárs
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 3 nagyobb csirkemellfilé
    • 2 púpos tk házi fokhagymakrém (vagy 3-4 gerezd fokhagyma)
    • 1 kk só
    • 1 kk bors
    • 1 dl étolaj
    • 5-6 db saslikpálca

    Elkészítése:

    A saslikpálcákat beáztatjuk vízbe. A csirkemelleket ujjnyi vastag, hosszú csíkokra felvágjuk, és a pálcákra harmonikaszerűen feltűzzük.

    A csirkenyársakat olajjal kikent tepsibe fektetjük. Bedörzsöljük a fokhagymakrémmel, meghintjük a sóval, borssal.

    Kb. 1 dl vízzel meglocsolva, alufóliával lefedve 200 fokon 45 percet puhítjuk, majd a fóliát eltávolítva további 30 percet pirítjuk.

    Krumplipürével, melegen kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá