Egyben sült kacsa recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 1 db pecsenye kacsa
- só
- majoránna
- 2 ek méz
- 2 dl húsleves vagy alap lé
- 2 fej vöröshagyma
- 1 kis fej fokhagyma
Elkészítése:
A hagymákat megtisztítjuk. A vöröshagymát negyedekbe vágjuk. A kacsát megtisztítjuk,alaposan megmossuk. Kívül belül megsózzuk. A belsejét fűszerezzük majoránnával és borssal.
A kacsát tepsibe tesszük,mellé rakjuk a vöröshagymákat és a fokhagyma gerezdeket. Alá öntjük a húslevest és a mézet. A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőbe tesszük egy-másfél órára.
Levesszük a fóliát és sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük. Snidlinges burgonyapürét készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.