Csirkés borsópörkölt recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 150 g csirkecomb
- 150 g csirkemell filé
- 250 g zöldborsó
- 2 közepes db vöröshagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 3 ek olívaolaj
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 1 ek ételízesítő
- 2 teáskanál fekete bors
- 2 közepes db tv paprika
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 teáskanál paprikakrém
Elkészítése:
Az olajon megpirítjuk a hagymát. Hozzáadjuk az ételízesítőt, a kockára vágott csirkemellet és a combokat. A húsokat fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk az apróra vágott tv paprikát és fokhagymát, valamint a petrezselyemzöldet. Felöntjük pici vízzel.
Amikor a paprika már jó puha, akkor lehúzzuk, fűszerezzük.
Hozzáadjuk a paprikakrémet, a borsót, és felöntjük, hogy ellepje.
Puhára főzzük.
A végén rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.