Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkeragu gazdagon recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 2 fej hagyma
    • 2 kanál vaj
    • pirospaprika
    • 2-3 gerezd fokhagyma
    • bors
    • vegeta
    • (ízlés szerint gulyáskrém, piros arany, egyéb fűszerek)
    • 30 dkg kockára vágott csirkemell filé
    • 30 dkg gomba (lehet konzerv is)
    • 30 dkg zöldborsó (lehet konzerv is)
    • 30 dkg kukorica (lehet konzerv is)
    • 30 dkg burgonya
    • ízlés szerint tejföl

    Elkészítése:
    A vajon pároljuk meg a hagymát. Adjuk hozzá a csirkemellet, pirospaprikát, fokhagymát, sót, borsot és egyéb fűszereket ízlés szerint. Pirítsuk együtt egy kicsit, majd öntsük fel kevés vízzel. Amikor a hús félig megpuhult adjuk hozzá a kockára vágott burgonyát, gombát, borsót és kukoricát (ha konzervet használunk, elég ha akkor adjuk hozzá, amikor a hús már puha). Ha szükséges pótoljuk a vizet és főzzük készre.
    Sűrű, tartalmas ragut kapunk, ami más zöldségekkel és más hússal is elkészíthető. Én pl. szívesen helyettesítem a húst virslivel.
    Köret nélkül fogyasztandó, ízlés szerint csurgassuk meg egy kevés tejföllel.
    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá