Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkepaprikás csőtésztával recept

Csirkepaprikás csőtésztával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkecomb
    • bors
    • delikát
    • pirospaprika
    • kevés pirosarany
    • 1-2 fej vöröshagyma
    • kevés zsíradék (olaj , zsír)
    • 1-2 db pörkölt kocka
    • 1 csomag rövid cső tészta

    Elkészítése:

    A zsiradékot tegyük egy edénybe és a hagymát apró kockára aprítsuk fel és dísztejük meg, mikor már eléggé fonnyadt a hagyma, akkor tegyük hozzá a pirospaprikát és a piros aranyat, de a tűzről vegyük le addig. A megmosott húst tegyük hozzá és szórjuk meg ízlés szerint a többi fűszerekkel. Mikor ez is megvan akkor annyi vizet tegyünk hozzá, hogy ellepje és lassú tűzön kezdjük el főzni és kevergetni. Közben dobjuk bele a kockákat is. Míg készül a hús addig a tésztát füzük ki enyhén sós vízben és szűrjük le. Mikor jó puha a hús akkor lehet tálalni. Jó étvágyat!

    Tipp:

    Bármilyen befőttel és savanyúsággal fogyasztható!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá