Csirkepaprikás csőtésztával

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkecomb
  • bors
  • delikát
  • pirospaprika
  • kevés pirosarany
  • 1-2 fej vöröshagyma
  • kevés zsíradék (olaj , zsír)
  • 1-2 db pörkölt kocka
  • 1 csomag rövid cső tészta

Elkészítése:

A zsiradékot tegyük egy edénybe és a hagymát apró kockára aprítsuk fel és dísztejük meg, mikor már eléggé fonnyadt a hagyma, akkor tegyük hozzá a pirospaprikát és a piros aranyat, de a tűzről vegyük le addig. A megmosott húst tegyük hozzá és szórjuk meg ízlés szerint a többi fűszerekkel. Mikor ez is megvan akkor annyi vizet tegyünk hozzá, hogy ellepje és lassú tűzön kezdjük el főzni és kevergetni. Közben dobjuk bele a kockákat is. Míg készül a hús addig a tésztát füzük ki enyhén sós vízben és szűrjük le. Mikor jó puha a hús akkor lehet tálalni. Jó étvágyat!

Tipp:

Bármilyen befőttel és savanyúsággal fogyasztható!