Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemellel töltött héjában sült burgonya recept

Csirkemellel töltött héjában sült burgonya
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 burgonya
    • 10-15 dkg csirkemell
    • 2 hagyma
    • 1 nagy TV paprika
    • olívaolaj
    • bors
    • sült csirke fűszerkeverék

    Elkészítése:

    A burgonyákat előfőzzük félpuhára. Addig a hagymát, paprikát és csirkemellet apróra vágjuk. Egy tálba ezeket bele rakjuk, meglocsoljuk olajjal és fűszerezzük és jól összekeverjük, majd lesütjük.

    Amikor a burgonya félkészre főtt és kihűlt kikaparjuk a belsejét. A kikapart belsejére még szükségünk lesz. A megsült hagymás, paprikás, fűszeres csirkemellet belekanalazzuk a burgonyába.

    Úgy osszuk szét, hogy maradjon 1 evőkanálnyi a végén még. Azt a maradékot összekeverjük a burgonya kikapart belsejével és fasírtokká formáljuk. Az egészet készre sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá