Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemell roston „Budapest”raguval recept

Csirkemell roston „Budapest”raguval
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkemell filé
    • 20 dkg csirkemáj
    • 40 dkg gomba
    • 20 dkg zöldborsó
    • 10 dkg füstölt szalonna
    • 2 fej vöröshagyma
    • 2 db tv paprika
    • 2 db paradicsom
    • étolaj
    • őrölt fekete bors
    • 1 tk pirospaprika
    • ételízesítő
    • grill fűszer

    Elkészítése:

    A csirkemelleket szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük.
    Csirkemell-Budapest-raguval-02
    A hagymát, csirkemájat, paprikát, paradicsomot, gombát és a szalonnát kisebb kockákra vágjuk.

    A szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Belerakjuk a kockákra vágott csirkemájat és gyorsan átpirítjuk Hozzáadjuk a gombát. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá. Ha a leve elpárolgott beletesszük a zöldborsót, paprikát és a paradicsomot is. Rászórjuk a pirospaprikát és együtt készre pároljuk.
    Csirkemell-Budapest-raguval-01
    Tálalásnál a ragut a húsra halmozzuk. Rizst vagy burgonyakrokettet adunk köretnek.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá