Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemell őzgerincben recept

Csirkemell őzgerincben
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg csirkemell
    • 40 dkg bacon
    • 20 dkg sajt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 csomag petrezselyemzöld
    • 4-5 evőkanál tejföl
    • 3 evőkanál liszt
    • 2 kávéskanál só
    • bors

    Elkészítése:

    A tejfölt, a tojásokat, a sót, a borsot, az apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük.

    A csirkemellet felkockázzuk és a masszába vegyítjük.

    Az őzgerinc formát kivajazzuk, megszórjuk zsemlemorzsával, kibéleljük bacon-nel.

    A húsos masszát beleöntjük, elegyengetjük, majd ráhajtogatjuk a lelógó bacon szeletek végeit.

    Előmelegített sütőben 40 percig sütjük 170°C-on.

    Majd kiborítjuk fejjel lefelé egy tepsire, s visszatesszük sülni, míg a bacon meg nem pirul.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá