Csirkemell felvágott recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- pirospaprika, só, bors
- fokhagymapor vagy fokhagyma
- majoránna, koriander
Elkészítése:
A húst vágjuk 6-8 darabra (én kicsit kiklopfoltam).
A fűszereket a paprika kivételével keverjük össze és dörzsöljük be vele a húsokat. Tegyük tasakba, majd a hűtőbe egy éjszakára.
Másnap a húsokat tekerjük jó szorosan folpackba és formáljunk belőle hengert. Végeit kössük el, majd csomagoljuk alufóliába és tegyük egy fazékba. Öntsünk rá annyi vizet, hogy ellepje, majd alacsony lángon főzzük egy órát.
Hagyjuk a vízben kihűlni, majd csomagoljuk ki és papírtörlővel itassuk le róla a felesleges levet. Dörzsöljük be pirospaprikával és tegyük hűtőbe pár órár
a.
A fűszerezést mindenki maga ízlése szerint változtathatja.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »