Csirkemell felvágott recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- pirospaprika, só, bors
- fokhagymapor vagy fokhagyma
- majoránna, koriander
Elkészítése:
A húst vágjuk 6-8 darabra (én kicsit kiklopfoltam).
A fűszereket a paprika kivételével keverjük össze és dörzsöljük be vele a húsokat. Tegyük tasakba, majd a hűtőbe egy éjszakára.
Másnap a húsokat tekerjük jó szorosan folpackba és formáljunk belőle hengert. Végeit kössük el, majd csomagoljuk alufóliába és tegyük egy fazékba. Öntsünk rá annyi vizet, hogy ellepje, majd alacsony lángon főzzük egy órát.
Hagyjuk a vízben kihűlni, majd csomagoljuk ki és papírtörlővel itassuk le róla a felesleges levet. Dörzsöljük be pirospaprikával és tegyük hűtőbe pár órár
a.
A fűszerezést mindenki maga ízlése szerint változtathatja.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »