Csirkemell felvágott recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- pirospaprika, só, bors
- fokhagymapor vagy fokhagyma
- majoránna, koriander
Elkészítése:
A húst vágjuk 6-8 darabra (én kicsit kiklopfoltam).
A fűszereket a paprika kivételével keverjük össze és dörzsöljük be vele a húsokat. Tegyük tasakba, majd a hűtőbe egy éjszakára.
Másnap a húsokat tekerjük jó szorosan folpackba és formáljunk belőle hengert. Végeit kössük el, majd csomagoljuk alufóliába és tegyük egy fazékba. Öntsünk rá annyi vizet, hogy ellepje, majd alacsony lángon főzzük egy órát.
Hagyjuk a vízben kihűlni, majd csomagoljuk ki és papírtörlővel itassuk le róla a felesleges levet. Dörzsöljük be pirospaprikával és tegyük hűtőbe pár órár
a.
A fűszerezést mindenki maga ízlése szerint változtathatja.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »