Csirkemell felvágott recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- pirospaprika, só, bors
- fokhagymapor vagy fokhagyma
- majoránna, koriander
Elkészítése:
A húst vágjuk 6-8 darabra (én kicsit kiklopfoltam).
A fűszereket a paprika kivételével keverjük össze és dörzsöljük be vele a húsokat. Tegyük tasakba, majd a hűtőbe egy éjszakára.
Másnap a húsokat tekerjük jó szorosan folpackba és formáljunk belőle hengert. Végeit kössük el, majd csomagoljuk alufóliába és tegyük egy fazékba. Öntsünk rá annyi vizet, hogy ellepje, majd alacsony lángon főzzük egy órát.
Hagyjuk a vízben kihűlni, majd csomagoljuk ki és papírtörlővel itassuk le róla a felesleges levet. Dörzsöljük be pirospaprikával és tegyük hűtőbe pár órár
a.
A fűszerezést mindenki maga ízlése szerint változtathatja.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »