Csirkemájjal töltött rántott palacsinta recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 2 kisebb fej vöröshagyma
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 1 fehér paprika
- 10 dkg füstölt bacon
- 3 ek tejföl
- majoránna
- só
- bors
- 10 db sós palacsinta
- zsemlemorzsa
- tojás
- liszt
- olaj
Elkészítése:
A palacsintákat a szokásos módon elkészítjük és kisütjük.
A csirkemájat, bacont kockázzuk, a vöröshagymát, fokhagymát finomra vágjuk, a paprikát vékonyra felcsíkozzuk.
A szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, megpároljuk, majd mehet rá a fokhagyma, a paprika és a máj is. Majoránnával, borssal ízesítjük és pár perc alatt puhára sütjük. Mikor elkészült belekeverjük a tejfölt és megsózzuk. Hűlni hagyjuk.
A tölteléket tíz részre osztjuk és betöltjük a palacsintákba. Ha szükséges, fogvájóval megtűzzük. Panírozzuk és bő olajban kisütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.