Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemáj vadasan recept

Csirkemáj vadasan
Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg csirkemáj
    • 0,5 dl olaj
    • 2 szál murok
    • 1 szál petrezselyem
    • 1 kis fej zeller
    • 1 hagyma
    • 1 alma
    • 1 burgonya
    • köménymag
    • babérlevél
    • mustár
    • bors

    Elkészítése:

    A zöldségeket feldaraboljuk, kevés olajon megdinszteljük, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje és puhára főzzük.

    Amikor kész összeturmixoljuk, majd sóval, borssal, mustárral és őrölt köménnyel ízesítjük, majd jól kiforraljuk.

    A csirkemájat kevés olajon megsütjük, csak tálalás előtt sózzuk, borsozzuk és a vadas mártással leöntve tálaljuk.

    Tipp:

    Lehet tenni a vadas szószba ízlés szerint gulyás krémet, erős paprikát. Tálalhatjuk puliszkával, főtt tésztával, esetleg csipetkével.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá