Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemáj nyárson recept

Csirkemáj nyárson
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók 4 személyre:

    • ½ kg csirkemáj
    • 1 cs. szeletelt bacon
    • 4 db paradicsom
    • 2 db zöld paprika
    • 2 db sárga paprika
    • 4 fej vöröshagyma
    • őrölt fekete bors
    • majoránna
    • grill fűszer
    • étolaj

    Előkészítés:

    A paprikákat nagyobb kockákra, a hagymát és a paradicsomot cikkekre vágjuk. A májat megtisztítjuk, felekre szedjük.

    A májat fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával és 10 percig állni hagyjuk. A fél májakat egy-egy szelet baconbe tekerjük és a zöldségekkel felváltva nyársra, vagy kihegyezett hurkapálcára tűzzük és megszórjuk grillfűszerrel.

    A nyársakat grillrácsra vagy kiolajozott tepsibe fektetjük és sütőben 180 fokon 25-30 percig sütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

     

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá