Csirkemáj nyárson

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók 4 személyre:

  • ½ kg csirkemáj
  • 1 cs. szeletelt bacon
  • 4 db paradicsom
  • 2 db zöld paprika
  • 2 db sárga paprika
  • 4 fej vöröshagyma
  • őrölt fekete bors
  • majoránna
  • grill fűszer
  • étolaj

Előkészítés:

A paprikákat nagyobb kockákra, a hagymát és a paradicsomot cikkekre vágjuk. A májat megtisztítjuk, felekre szedjük.

A májat fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával és 10 percig állni hagyjuk. A fél májakat egy-egy szelet baconbe tekerjük és a zöldségekkel felváltva nyársra, vagy kihegyezett hurkapálcára tűzzük és megszórjuk grillfűszerrel.

A nyársakat grillrácsra vagy kiolajozott tepsibe fektetjük és sütőben 180 fokon 25-30 percig sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!