Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemáj kacsazsírban sütve recept

Csirkemáj kacsazsírban sütve
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg csirkemáj
    • 30 dkg kacsa vagy libazsír
    • őrölt bors

    Elkészítése:

    A májat mossuk és tisztítsuk meg, hártyákat /esetlegesen az ereket/ vágjuk le róla. Papírtörlővel szárítsuk le az összes vizet.

    Melegítsük meg a zsírt, borsozzuk meg és szép lassan süssük meg a májakat. Sózni csak a sütés végén szabad.

    Fogyasszuk hidegen friss fehér kenyérrel, zöldségekkel /paprika, paradicsom, lila hagyma/ vagy melegen burgonyapürével.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá