Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkecomb fűszeres bundában recept

Csirkecomb fűszeres bundában
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
150 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 db csirkecomb
    • 3-4 gerezd fokhagyma
    • 1 db chili paprika
    • 1 mk curry
    • ½ l tej

    A panírozáshoz:

    • liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • étolaj

    Előkészítés:

    A csirkecombokat a forgóknál ketté vágjuk. Aki nem szereti a bőrét lehúzhatja. A combokat 2-3 helyen csontig bevágjuk /jobban átjárja a pác és könnyebben átsül./sózzuk. A fokhagymát és a chilit apróra vágjuk, a curryvel együtt elkeverjük a tejjel. A combokat egy mélyebb tálba tesszük,ráöntjük a fűszeres tejet és 1-2 órára a hűtőbe tesszük. Még finomabb lesz a csirkecomb ha a pácolást előző nap elvégezzük.

    Elkészítés: A combokat lecsöpögtetjük. Papír törlőn leszárítjuk majd a szokásos módon bepanírozzuk /liszt, tojás, zsemlemorzsa/ és bő olajban lassú tűzön megsütjük. A combokat petrezselymes burgonyával tálaltam.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

     

     

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá