Hozzávalók:
A panírozáshoz:
A sütéshez:
Előkészítés:
A csirkecombokat a forgóknál ketté vágjuk. Aki nem szereti a bőrét lehúzhatja. A combokat 2-3 helyen csontig bevágjuk /jobban átjárja a pác és könnyebben átsül./sózzuk. A fokhagymát és a chilit apróra vágjuk, a curryvel együtt elkeverjük a tejjel. A combokat egy mélyebb tálba tesszük,ráöntjük a fűszeres tejet és 1-2 órára a hűtőbe tesszük. Még finomabb lesz a csirkecomb ha a pácolást előző nap elvégezzük.
Elkészítés: A combokat lecsöpögtetjük. Papír törlőn leszárítjuk majd a szokásos módon bepanírozzuk /liszt, tojás, zsemlemorzsa/ és bő olajban lassú tűzön megsütjük. A combokat petrezselymes burgonyával tálaltam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!