Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Majonézes csirkekocsonya recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 levesben főtt csirke
    • 1,5 dl csirkeleves
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból francia majonéz
    • 2 evőkanál zselatin
    • 2 dl tejföl

    Elkészítés:
    A megfőtt csirkét a levesből kiszedjük, és jól lecsurgatjuk. A csirkét teljesen kicsontozzuk, a húsát kisebb darabokra vágjuk, a tejföllel hígított majonézzel összekeverjük, és belekeverjük a levesben feloldott, átszűrt zselatint. Kivizezett őzgerinc- vagy bombaformába öntjük, és kifagyasztjuk. Tálalás előtt a formát egy pillanatra meleg vízbe mártjuk, így a majonézes kocsonyát könnyen tálra boríthatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá