Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szőlős csirke recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 kisebb csirke
    • 5 dkg vaj
    • 1 kis fej lila hagyma
    • 16 kg piros csemegeszőlő
    • 1 dl fehérbor
    • frissen őrölt fekete bors

    Elkészítés:
    A vajban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, megforgatjuk benne a félbevágott csirkéket, és megsózzuk. Leszemezzük.a szőlőt, a csirke mellé öntjük, majd fakanállal összenyomkodjuk, hogy a leve kijöjjön. A bort ráöntjük, kis lángon puhára pároljuk a pecsenyét, végül ráőröljük a borsot. Ezután a csirkéket kiszedjük, feldaraboljuk, az áttört mártással leöntjük. (Félretehetünk egy fürt szőlőt, és a kész át¬tört mártásban 3-4 percig pároljuk, úgy öntjük a csirkére.)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá