Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Holland csirke recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • egy 1,5 kg-os csirke
    • 2 evőkanál olaj
    • 20 dkg darált borjú vagy sertéshús
    • 1 kis fej vöröshagyma
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS és 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 1 dl főzőtejszín
    • 20 dkg leveszöldség
    • őrölt bors
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • citromlé

    Elkészítése:
    A darált húst összedolgozzuk az olajban megpirított vöröshagymával, a megvagdalt petrezselyemzölddel, a tojással meg a borssal, és a csirke belsejébe töltjük. A maradék olajban, egy kevés vízzel, a karikákra vágott zöldséggel puhára pároljuk a megtöltött szárnyast, majd zsírjára sütjük. A csirkét kivesszük, és feldaraboljuk, levét áttörjük vagy turmixoljuk, és a tojássárgájával, meg citromlével elhabart tejföllel besűrítjük, de nem forraljuk, csak melegítjük, nehogy a tojás összekapjon. A csirkedarabokat a mártással leöntve, a felszeletelt töltelékkel körülrakva tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá