Holland csirke recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
A darált húst összedolgozzuk az olajban megpirított vöröshagymával, a megvagdalt petrezselyemzölddel, a tojással meg a borssal, és a csirke belsejébe töltjük. A maradék olajban, egy kevés vízzel, a karikákra vágott zöldséggel puhára pároljuk a megtöltött szárnyast, majd zsírjára sütjük. A csirkét kivesszük, és feldaraboljuk, levét áttörjük vagy turmixoljuk, és a tojássárgájával, meg citromlével elhabart tejföllel besűrítjük, de nem forraljuk, csak melegítjük, nehogy a tojás összekapjon. A csirkedarabokat a mártással leöntve, a felszeletelt töltelékkel körülrakva tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.