Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Belga citromos csirke recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • egy 1,5 kg-os csirke
    • 5 dkg vaj
    • 1-1 szál sárgarépa és petrezselyemgyökér
    • 1 citrom
    • 2 dl tejföl
    • 1 evőkanál liszt
    • 1 csokor petrezselyemzöld

    Elkészítés:
    A feldarabolt csirkét a megforrósított vajban megforgatjuk, megsózzuk, és a megtisztított, négyrét vágott zöldséggel együtt egy kevés vízzel puhára pároljuk. A megvagdalt petrezselyemzölddel meghintjük, és a húsdarabokat forró tálra szedjük. A levébe csavarjuk a citrom levét. A tejfölt simára keverjük a liszttel, besűrítjük vele a mártást, és még egyszer felforralva, a húsdarabokra öntjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá