Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Almás-diós csirke recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 kicsi csirke
    • másfél zsemle
    • az áztatásához tej
    • 10 dkg darált dió
    • 2 alma
    • 7 dkg vaj
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • késhegynyi majoránna

    Elkészítés:
    A tejben megáztatott, kinyomkodott, összemorzsolt zsemlét a tojásokkal meg öt deka puha vajjal kikeverjük, majd hozzáadjuk a darált diót, a megtisztított, apró kockára vágott almát, és sóval, majoránnával ízesítjük. A két kis csirke belsejébe töltjük, a szárnyasokat kívülről sóval meg vajjal bedörzsöljük, és tűzálló tálra egymás mellé fektetve, a sütőben kb. egy óráig sütjük. Úgy szeleteljük fel, hogy mindegyik darabhoz jusson töltelék.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá