Sült csirkeszárnyak recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkeszárny
- 5 evőkanál szójaszósz
- 2 evőkanál méz
- só
- 1 evőkanál fahéj
- 10 gerezd fokhagyma
- olaj
- 1- 2 fej vöröshagyma
Köret:
- sült hagyma
- burgonya
Elkészítése:
A csirkeszárnyakat megtisztítjuk.
A szójaszószt a mézzel elkeverjük, majd a fahéjat is belekeverjük, ezután belerakjuk a vékony szeletekre vágott fokhagymát.
A csirkeszárnyakat alaposan belekeverjük a pácba, majd fóliával letakarva egy éjszakára hütőbe rakjuk.
Másnap átkavarjuk, majd forró zsiradékban kisütjük.
A hagymát nagyobb gerezdre vágjuk és a zsiradékban megpirítjuk.
Ízlés szerinti körettel tálaljuk.
Tipp:
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.