Sült csirkeszárnyak recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkeszárny
- 5 evőkanál szójaszósz
- 2 evőkanál méz
- só
- 1 evőkanál fahéj
- 10 gerezd fokhagyma
- olaj
- 1- 2 fej vöröshagyma
Köret:
- sült hagyma
- burgonya
Elkészítése:
A csirkeszárnyakat megtisztítjuk.
A szójaszószt a mézzel elkeverjük, majd a fahéjat is belekeverjük, ezután belerakjuk a vékony szeletekre vágott fokhagymát.
A csirkeszárnyakat alaposan belekeverjük a pácba, majd fóliával letakarva egy éjszakára hütőbe rakjuk.
Másnap átkavarjuk, majd forró zsiradékban kisütjük.
A hagymát nagyobb gerezdre vágjuk és a zsiradékban megpirítjuk.
Ízlés szerinti körettel tálaljuk.
Tipp:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »