Zöldséges csirkemell diétásan recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csirkemell filé
- 1 kisebb cukkini
- 2 paradicsom
- 1 fej lilahagyma
- 20 dkg gomba
- 15 dkg light trappista sajt
- só, bors, fokhagyma, bazsalikom
- 1 kávéskanál kókuszzsír
Elkészítése:
Kb. 30 cm hosszú csíkokat vágunk az alufóliából, majd a közepüket vékonyan kikenjük olvasztott kókuszzsírral.
A cukkinit karikákra vágjuk, majd besózzuk, hogy levet engedjen. A paradicsomot, a lilhagymát és a gombát felszeleteljük. A trappista sajtból vékony szeleteket vágunk.
A csirkemellet vékonyabb szeletekre vágjuk, 2-2 szeletet teszünk az alufóliára, úgy, hogy az alufóliát később össze bírjuk hajtani, majd sózzuk és borsozzuk.
A csirkemellre tesszük a cukkinit, a hagymát, a gombát, a paradicsomot, majd végül a sajtot.
Fűszerezzük bazsalikommal, majd az alufóliát, mint egy batyut összehajtjuk.
Tepsibe rakjuk és 180 fokon 30 percig sütjük, majd kibontjuk a fóliát és még 5 percig pirítjuk.
Nézd meg videón is:
A zöldséges csirkemell diétásan kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 16 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 2 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »