Sajttal és baconnal sütött csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 darab csirkemell filé
- 10-15 dkg trappista sajt
- 1 dl tejföl
- 4-5 szelet bacon
- Szárnyas fűszerkeverék
- Só, őrölt fekete bors
- Olívaolaj
Elkészítése:
A csirkemelleket középen kinyitjuk , ki kloppfoljuk, a fűszerkeverékkel megszórjuk és olajon elősütjük.
A sajtot lereszeljük, elkeverjük a tejföllel, majd sóval és borssal ízesítjük.
A csirkemellet tepsibe tesszük egymás mellé.
Rákanalazzuk a sajtos tejfölt, bacont teszünk rá, majd egy kis olíva olajjal meglocsoljuk.
Előmelegített sütőben pirosra sütjük, tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »










