Sajttal és baconnal sütött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 darab csirkemell filé
- 10-15 dkg trappista sajt
- 1 dl tejföl
- 4-5 szelet bacon
- Szárnyas fűszerkeverék
- Só, őrölt fekete bors
- Olívaolaj
Elkészítése:
A csirkemelleket középen kinyitjuk , ki kloppfoljuk, a fűszerkeverékkel megszórjuk és olajon elősütjük.
A sajtot lereszeljük, elkeverjük a tejföllel, majd sóval és borssal ízesítjük.
A csirkemellet tepsibe tesszük egymás mellé.
Rákanalazzuk a sajtos tejfölt, bacont teszünk rá, majd egy kis olíva olajjal meglocsoljuk.
Előmelegített sütőben pirosra sütjük, tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »