Sajttal és baconnal sütött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 darab csirkemell filé
- 10-15 dkg trappista sajt
- 1 dl tejföl
- 4-5 szelet bacon
- Szárnyas fűszerkeverék
- Só, őrölt fekete bors
- Olívaolaj
Elkészítése:
A csirkemelleket középen kinyitjuk , ki kloppfoljuk, a fűszerkeverékkel megszórjuk és olajon elősütjük.
A sajtot lereszeljük, elkeverjük a tejföllel, majd sóval és borssal ízesítjük.
A csirkemellet tepsibe tesszük egymás mellé.
Rákanalazzuk a sajtos tejfölt, bacont teszünk rá, majd egy kis olíva olajjal meglocsoljuk.
Előmelegített sütőben pirosra sütjük, tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »